2007. augusztus 9., csütörtök

Tegnap koran elindultunk Jaipurba egy tok hulye soforrel, teljesen fogyi, de vezetni szerencsere jol tud. Elkepeszto a meleg, 50 fok korul...du 5re Jaipurba ertunk, es rogton felmentunk a hegyre a pink cityt megnezni! Gyonyoru, sziklas sivatagos a kornyek, olyan epitmenyek, mint a Kinai Nagyfal! Oriasi, papagajok, gibbonok mindenhol, tevek, elefantok az utcakon. Elmaszkalodtunk az erodban aztan lentrol is megneztuk a varost! Minden voros kobol van, az egyik legszebb hely anit lattunk! Egy palotat, es naplementekor  a Shree laksmi narayan nevu feher marvanybol keszult templomot neztunk, hangulatos volt az esti fenyekben!!
Ezutan talaltunk egy tok jo szallast, mellettunk valami nagy unnepseg volt, csicsa minden...:)!!\
A szallasunkon oriasi gekkok laktak, ekjkorakat meg nem is lattunk:)!!
Gyorsan aludtunk sokat, negykor keltunk, es indultunk Puskharba, a sivataghoz. Eleg erdekes hely, megneztunk par templomot, egy Brahma templomot, ahol imadkoztattak minket a szentemberek, viragokat dobtunk a toba, megmosakodtunk benne, osszekentek piros cuccal meg rizzsel a fejunket!! Ja es ma lattam egy fickót  kobrával, gyorsan lefotóztam!
Most megyunk tevegelni, aztan indulunk vissza Delhibe!!
Kedden elvileg 3 korul Szallunk le pesten, az Erzsi intez taxit az Ic-ig!!
Irjatok mindenkepp!!
Mi mar hetfo este 10tol kint leszunk a repteren, delhiben, ejjel indul a gepunk, jo hosszu lesz az ut, kicsit hullak leszunk. de muszaj kint lennunk a repteren, mert harom korul be kell csekkolni, es  Delhiben kiszamithatatlan a kozlekedes, ki tudja hanyszor kell kereket cserelni, imadkozni, vagy nem indul a tuk-tuk:)!!!
Ezert majd csovezunk ejjel, beulunk sztem netezni!!
Na jok legyetek, mindenkit puszilok!!
Irjatok!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése