2007. augusztus 1., szerda

Haho!!!
Orulok, hogy irtatok, jo volt megintcsak olvasni:)!!!
Tegnap jo sokat vasaroltunk itt kathmanduban, nem tom hogy viszi el a repulo...?
Lattuk a Freaky nevu utcat, ami a hatvanas evekben  nagyon kozkedvelt helye volt a hippiknek, jottek a fű, meg a hasis miatt. Mar teljesen asszimilalodtunk a hely arculathoz, nepali szines cuccokban jarunk-kelunk. Annyira alternativ arcoknak neztek tegnap, hogy egy bódebol kikukucskáló manus első szava hozzank az volt, hogy vennenk- e tole fuvet...hehe!!
Itt amugy engedelyezve van, minden ház sarkaban nőnek a kis cannabisok.Reggelente, a teton eszunk altalaban, az Erzsi osszeismerkedett a főnök sraccal meg a haverjaival, jokat trécselunk veluk, tok normalisak!!
az egyiknek AlPacino feje van, nagyon vicces:)!!!
Ok rendszeresen ott szivnak ilyenkor. Az itteni embereknek ez termeszetes dolog, nehanyon azert meglatszik, hogy folyton tép, annyira elferdult a feje!!
Jo sok baratot szereztunk mar miota Kathmanduban vagyunk, nagyon kedvesek az emberek. Csak az a kretén Janak lenne kicsit normalisabb, o az Erzsi internetes haverja, a csempefejűJ. annyira szerencsetlen alak, tesze-tosza, humora annyi, mint egy tál lepkének, Az Erzsi is kesz van tole, raadasul a ferde szaja miatt nem is lehet erteni, amit mond, de jon velunk a Chitvanba!!! elengedte a fonoke!!!
Ma azert meg a Gesthausos ismerősökkel zenélunk egyet a teton, gitaroznak, en meg tegnap enekeltem nekik, nagyon jo hangulat kerekedett!!!
Na most viszont mennem kell, itt a csempeszájú!!!
Megyunk Budhakalinathba...ma gyonyoruen sut a nap, hatha latjuk a 8000es hegyeket:)!!!
Mindenkinek millio puszi!!!!
Irjatok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése