2007. július 19., csütörtök


Ma meg Varanassiban vagyunk, holnap ejfelkor indulunk vonattal tovabb Gorakhpurba, az lesz az igazi horropr trip:). „Sleepers” vonaton fogunk utazni, ez konkrét marhavagon:), emberek lógnak ki az ablakon, aztan ejjel tovabb a hatarig busszal, es utana Pokhara!!!
Eszmeletlen sok a latnivalo, bar nagyon nincs ido elmélazni, mert folyamatosan rank akadnak, a turisták jelentik a bevételtá
Az arak hihetetlen alacsonyak, harman kb. 800 ft-bol bekajalunk.
 Napi 8 liter vizet iszunk, napon kb 50 fok 100% páratartalom, tehat folyamatosan, mintha furodnenk!!
Dzsuvásak, görényszagúak vagyunk már, szóval sikerült akklimatizálódni J, minden koszos, vér, bétel köpet, kaka, pisi, döglödő kutya az utcákon, majmok fejünk felett ugralnak, ma gekkó az etteremben, néha vaddisznó...emberek ólakban alszanak, sokan utcán...
Gangesz parton a halottegetonel van egy torony, ahol az emberek a halálukra várnak, estenkent az unnepre kiulnek. Rengeteg kolduló ember, nagyon pici gyerekek.
Ma voltunk egy parfűmös fickónáll, mindenfeleket rank kent, illatoztunk rendesen.
Voltunk aranytemplomban, az őrség nem cicózik, motozás, semmihez nem lehet kozel menni. Mindenhol a homlokunkra kennek festéket, szentelt vizzel megáldanak....Kámaszutra templomban is voltunk, Shiva templomban...Ma is „meggangeszoltattuk” a kezünket, a kisgyerekek ott lubickolnak, mi csak a kezünket raktuk bele. A mi immunrendszerünk még nincs ehhez szokva talánJ.Egy sártengert kepzeljetek el, mivel most monszun van, rengeteg csapadék,viszont gyonyoru!!!Óriasi!!
A kozlekedes kaotikus, ma is tuk-tukoltunk, a tömés majd kiesett a fogunkbol, ezek után pesten már nem fogok  félni a kozlekedestol. Ezt otthonrol nem is lehet elkepzelni!!
Van videom is erdemes a dudákat es a káosz hangjat is hallani!!
Nagyon jol erzem magam, teljesen mas vilag!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése